Veilig

Onze bedrijfsvoering is volledig ingericht op een veilig transport van uw zending. Wij maken gebruik van beveiligde parkeerplaatsen met cameratoezicht. Ook ons kantoor is beveiligd. Niet voor niets is transport van hoogwaardige goederen een van onze specialisaties.

Verantwoord

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Vrachtauto’s dragen bij aan de CO2-uitstoot, daar zijn wij ons terdege van bewust. Daarom eisen wij van onze charters om de emissies zo laag mogelijk te houden. Met stroomaansluitingen, stand kachels of airco’s voorkomen we nodeloos stationair draaien van de motor. 

In partnership

Zakendoen doen we graag in partnership. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, met wie we graag in samenspraak de beste oplossing ontwikkelen. Alleen dan kunt u met een gerust hart al uw transportvragen bij ons neerleggen. Als familiebedrijf staat een familiegevoel in de samenwerking voorop. U hebt altijd uw vaste aanspreekpunt bij ons, we houden in de communicatie van korte lijnen. Het management is altijd bereikbaar en beschikbaar en houdt altijd oog op het dagelijkse proces.